Koncertszervezés: +36-30/935-1605

Vezetési lázban égnek!


Lola és Puskás Peti kipróbálja a kormány mögött!

A két fiatal sztár Puskás Peti és Lola úgy döntött, hogy végre kipróbálják, milyen is az élet a kormány mögött: a héten beiratkoznak egy autósiskolába, így néhány napon belül elkezdik a tanulást.


2008.07.24 13:55,

Lola főként a kényelem és a praktikusság miatt döntött úgy, hogy megtanul vezetni, hiszen a lánynak rengeteg koncertje van országszerte, és az sem utolsó szempont, hogy autóval az édesapját is rövidebb idő alatt meglátogathatja. 


A fiatal énekesnő elárulta: tavaly nyáron az édesapja által megízlelte, hogy milyen is vezetni. - Otthon, a ház előtt kipróbáltam, milyen is autót vezetni. Mivel nem automataváltós autóban ültem, problémák adódtak az alacsony termetem miatt - emlékezett vissza Lola.
 
Izgatottan várom, hogy végre forgalomban vezethessek, de előtte még előttem áll néhány vizsga. 

Petinél
nem játszik akkora szerepet a kényelem, mint Lolánál. A fiatal énekes később is biciklivel közlekedik majd a fővárosban. Elhatározta, hogy leginkább a vidéki kiruccanásaikor használja majd ki a jogosítvány adta lehetőségeket. 

- Az egészséges életmód híve vagyok, ezért bármikor, bármilyen időben is képes vagyok biciklire pattanni. A tanfolyamon ezért előnnyel indulok, hiszen bárhova el tudok jutni a legrövidebb úton is!- büszkélkedik. 

Ám nemrégiben Peti is kipróbálta, milyen a volán mögött. A Made in Hungária című film eredeti forgatókönyve szerint az egyik jelenetben Puskás Peti karakterének kell beparkolnia egy ősrégi autóval. 

- Egy kicsit megijedtem, hogy nem tudom teljesíteni a tőlem elvárt feladatokat, de az egyik barátom segített: megtanította, hogyan kell beparkolni az autóval. Fél óra gyakorlás után már biztosabban ültem a kormány mögött, amikor bánatomra bejelentették, hogy mégsem nekem kell beparkolnom az autóval - tette hozzá végezetül a Sztárbutiknak Peti.

Forrás bulvar.ma.hu

Lola videók